Maggans smarriga matmuffins

  

Matiga muffins är ett enkelt sätt att äta något gott som samtidigt är nyttigt och som håller dig mätt tills nästa måltid.

Matiga muffins

Grundrecept
2,5 dl dinkelmjöl
2 ägg
1,5 dl mjölk
1 msk rapsolja
2 tsk bakpulver

Morot och fruktmuffins: 1 riven morot + 1 dl torkad frukt skuren i mindre bitar

Morot, spenat och fetaostmuffins: 1 riven morot  + 1 dl fetaost + ½ dl hackad spenat

  • Knäck äggen i en skål, häll ner mjölken och rapsoljan, vispa sedan ihop.
  • Tillsätt mjölet och bakpulvret och blanda väl.
  • Välj vilken variant av muffins du vill göra och blanda i de återstående ingredienserna.
  • Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 10 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0