Västerbottniska smaker

Fördelarna med närodlad mat är många; smaken, miljöpåverkan och att "din" odlare/bonde håller landskapet öppet. Åbrånets Limousin, en fantastisk gård söder om Umeå har nog bland det godaste köttet jag smakat på länge. Har du vägarna förbi, tveka inte att stanna till.
 
 
Limousinsallad (2 personer)
 
300 gram sallad
200 gram limousinkött, vill du kan du välja parmaskinka eller annan lufttorkad skinka
2 portioner couscous
½ dl pinjenötter
  • Tillaga couscousen efter angivelsen på förpackningen.
  • Skölj salladen, torka den.
  • Lägg upp salladen på en tallrik.
  • Fördela couscousen på salladen.
  • Ringla köttet över.
  • Toppa med pinjenötter.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0