Chiliomelett med körsbärstomater



Chiliomelett med körsbärstomater (2 personer)

6 ägg
2 dl mjölk
1 chilifrukt
10 körsbärstomater
1 msk rapsolja
  • Knäck äggen i en skål, vispa ihop ägg och mjölk.
  • Finhacka chilin. Blanda ner i smeten.
  • Hetta upp en stekpanna med olja in.
  • Stek två omeletter.
  • Skölj och skär körsbärstomaterna i klyftor.
  • Servera omeletten med tomatklyftorna.
Är du less på trasiga omeletter? Här har du ett bra tips: När du ska vända omeletten. Lägg ett grytlock över omeletten, vänd stekpannan upp och ner så omeletten hamnar på locket. Låt omeletten glida ner i stekpannan igen och grädda färdigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0