Skinkwok

Att woka är både snabbt och enkelt. Hetta upp en wok- eller stekpanna och woka det du har hemma och som du gillar.


Skinkwok (2 personer)

300 gram blandade grönsaker; morötter, broccoli, vitkål, lök mm

300 gram strimlad skinka
1 msk rapsolja
salt
peppar

  • Skölj och skär grönsakerna i mindre bitar eller använd frysta.
  • Hetta upp en wok- eller stekpanna med oljan i.
  • Woka grönsakerna tills de börjar mjukna.
  • Tillsätt strimlad skinka och woka tills skinkan fått färg och grönsakerna är mjuka.
  • Krydda med salt och peppar, smaka av.
  • Servera i pitabröd gärna med lite rhode island dressing.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0