Fiskbiffar med dillpotatis

 

Fiskbiffar med dillpotatis (2 personer)

400 gram torsk eller annan vit fisk
2 dl gräslök
1 msk chilipeppar
1 msk rapsolja
1 tsk salt

6-8 potatisar

1½ dl crème fraiche
lite salt och peppar

  • Tina fisken.
  • Ta fram matberedaren och lägg fisken, gräslöken, salt och chilipeppar i den. Kör tills du fått en fin färs.
  • Forma biffar av färsen.
  • Hetta upp en stekpanna med rapsolja i och stek fiskbiffarna några minuter på varje sida på medelhög värme.
  •  Koka potatis och lägg ner några dillkvistar.
  • Blanda crème fraiche, salt och peppar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0