Grillgryta

Ofta när vi grillar blir det över kött eller vad vi nu grillade. Dagen efter brukar jag göra en grillgryta. Gott, enkelt och ett bra sätt att rensa kylen på rester.
 
Grillgryta (2 personer)
 
Grillrester ex filé
1 st. paprika
1 st. gul lök
2 st. portioner kokt ris
2 dl crème fraiche
2-3 msk paprika pulver
1 msk rapsolja
  • Skär grillresterna i  mindre bitar.
  • Skölj och strimla paprikan.
  • Skala och hacka löken.
  • Hetta upp en stekpanna med oljan i.
  • Tillsätt paprika och lök. Fräs ihop snabbt.
  • Rör ner köttet och riset.
  • Krydda med paprika pulver.
  • Tillsätt crème fraiche och rör om.
  • Låt koka upp och bli varmt.
  • Servera med en grönsallad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0