Äppelpannacotta

 

Äppelpannacotta (2 personer)

2 dl grädde,
½ dl gelésocker Multi
½  st. vaniljstång

1 st. äpple
1 msk smör
1 tsk kanel

  • Dela vaniljstången och skrapa ur den.
  • Blanda samman gelésocker Multi, grädde och vanilj i en kastrull och koka i 30 sekunder.
  • Häll upp i portionsglas.
  • Ställ svalt tills pannacottan stelnat.
  • Skölj och tärna äpplet i små bitar.
  • Hetta upp en kastrull med smöret i.
  • Fräs runt äppelbitarna så de blir lite mjuka.
  • Krydda med kanel.
  • Servera pannacottan med kaneläpple, pudra över lite florsocker precis innan servering.


    Pssst... Visst vet du att gelésocker Multi är helt vegetabiliskt, det innehåller karragenan och fruktkärnmjöl.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0