Farligt god smulpaj

 
Farligt god smulpaj
 
2 dl havregryn
½ dl socker
25 gram flytande margarin
 
valfria frukter och bär
choklad
riven kokos
 
  • Värm ugnen till 225 grader.
  • Skölj och skär frukten och/eller bären i mindre bitar.
  • Fördela dem jämt i botten av en ugnsfastform.
  • Bryt chokladen i bitar, strö över.
  • Strö riven kokos över.
  • Blanda ihop havregryn, socker och margarin.
  • Fördela smuldegen jämt över formen.
  • Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter, eller tills pajen fått fin färg.
  • Servera med en klick vaniljkvarg och kaffe/te.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0