Limelax med romsås

 
Limelax med romsås  (2 personer)

2 st. portionsbitar lax
1 st lime
100 gram creme fraiche
4 msk rom
1 msk rapsolja
salt
peppar

  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Lägg laxbitarna i en ugnsfastform med olja i.
  • Salta och peppra.
  • Tvätta limen nogrannt.
  • Rulla limen mot skärbärdan, dela den och pressa limejuice över laxen.
  • Skär några tunna skivor och lägg dem på laxen.
  • Tillaga i ugnen i ca 12 minuter, eller tills laxen är färdig.
  • Blanda ihop creme fraiche och rom, ställ svalt till servering.
     
    Servera limelaxen med romsås, potatis och haricots verts.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0