Äta ute

Jag bara älskar våren. De helgdagar då det är fint väder får vår murrikka jobba hårt. All mat som äts ute tycker jag smakar så mycket godare. My gillar det, så mycket faktiskt att hon tycker att vi alltid ska äta ute. Lite svårt på veckorna men som sagt är det bra väder under helgen så vet ni vart vi finns vid lunchdax.
 
 
Grym wok med kebab (2 personer)
 
300 gram kebabkött
300 gram wok grönsaker
2 st. tortillas
1 dl crème fraiche blandat med gräslök eller andra örter
2 msk rapsolja

 

  • När murrikkan är varm, häll i rapsoljan.
  • Tillsätt kebab och grönsaker.
  • Rör om.
  • Servera woken i ett tortillabröd med en klick crème fraiche.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0