Stekt torsk med ljummen sallad

Stekt torsk med ljummen sallad (2 personer)

2 st. torskfiléer, tinade
200 gram frysta grönsaker
1½ dl kokt kall pärlcouscous, fungerar lika bra med matvete, bulgur mm
10 st. körbärstomater
½ st. röd lök
2 msk rapsolja
1-2 tsk citronpeppar

  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Krydda torskfiléerna med citronpeppar och stek dem några minuter på var sida.
  • Ta upp fisken.
  • Häll i rapsolja, tillsätt grönsakerna, stek dem under omrörning.
  • Skala och hacka löken.
  • Skölj och dela tomaterna.
  • Tillsätt lök, tomater och pärlcouscous i stekpannan.
  • Fräs runt allt i några minuter.
  • Servera med fisken.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0