Kebabgryta med ris

Kebabgryta med ris (2 personer)
 
200 gram kebabkött
250 gram crème fraiche
1 st. mindre paprika
1 st. morot
en bit palsternacka
½ st. gul lök
1-2 st. vitlöksklyftor
2 msk paprikapulver
1 msk rapsolja
salt
peppar
 
  • Skölj och hacka paprika, morot, palsternacka, lök och vitlök.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Fräs grönsakerna en kort stund.
  • Tillsätt kebabköttet.
  • Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
  • Tillsätt crème fraiche och låt koka ihop.
  • Smaka av och krydda eventuellt mer.
  • Servera med ris.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0