Kesoplättar med banan och kokos

Kesoplättar med banan och kokos
6 dl mjölk, soja-, havre- eller risdryck
3 st. ägg
3 dl mjöl (för glutenfritt välj ex kokos- eller mandelmjöl)
1½ dl keso
1 st. banan
1 msk rapsolja
3 dl mjöl (för glutenfritt välj ex kokos- eller mandelmjöl)
1½ dl keso
1 st. banan
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
ev. mer rapsolja till stekningen
riven kokos
- Bland mjölk, soja-, havre- eller risdryck, ägg, mjöl, olja och bakpulver i en skål.
- Rör om tills smeten är slät.
- Tillsätte keso, rör om.
- Hetta upp en stekpanna.
- Vill du kan du ha i lite mer olja innan du steker plättarna så fastnar de inte i stekpannan.
- Grädda plättarna några minuter på varje sida.
- Servera med skivad banan och riven kokos.

Kommentarer
Trackback