Kesoplättar med banan och kokos

 
 
Kesoplättar med banan och kokos
 
6 dl mjölk, soja-, havre- eller risdryck
3 st. ägg
3 dl mjöl (för glutenfritt välj ex kokos- eller mandelmjöl)
1½ dl keso
1 st.  banan
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
ev. mer rapsolja till stekningen
riven kokos
  • Bland mjölk, soja-, havre- eller risdryck, ägg, mjöl, olja och bakpulver i en skål.
  • Rör om tills smeten är slät.
  • Tillsätte keso, rör om.
  • Hetta upp en stekpanna.
  • Vill du kan du ha i lite mer olja innan du steker plättarna så fastnar de inte i stekpannan.
  • Grädda plättarna några minuter på varje sida.
  • Servera med skivad banan och riven kokos.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0