Vegetarisklasagne

 
 
Vegetarisklasagne (2 personer)

1 st. burk sojabönor
1 st. förpackning färska lasagneplattor
1 st. förpackning krossade tomater
1 st. morot
1 st. gul lök
1 st. tomat
4 st. kuber fryst hackad spenat
2 st. vitlöksklyftor
1 msk rapsolja
balsamvinäger
salt
peppar
färsk basilika
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Skala och dela moroten, löken och vitlöken.
  • Lägg dem i en matberedare eller hacka fint.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Töm innehållet i matberedaren i stekpannan och fräs det under omrörning någon minut.
  • Tillsätt den frysta spenaten och de krossade tomaterna.
  • Låt koka upp och krydda med balsamvinäger, salt och peppar.
  • Häll sojabönorna i ett durkslag, skölj under rikligt med rinnande vatten.
  • Tillsätt dem i stekpannan.
  • Öppna förpackningen med färska lasagneplattor.
  • Skär dem i lämpliga storlekar för din form.
  • Tappa upp varmt vatten i en bunke, lägg lasagneplattorna i dem. OBS! Endast en kort stund.
  • Varva såsen med plattor i en ugnsfast form tills allt är slut.
  • Garnera med tomatskivor och basilika.
  • Grädda i ugnen i 5-7 minuter.
  • Servera som den är eller med tillbehör såsom dressing, bröd och sallad.
 

Vill du kan du ha i mozzarellaost, supergott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0