Matig kräftsallad

 
 
Matig kräftsallad (2 personer)
  
300 gram kräftstjärtar 
1 st. förpackning salladsmix
1½ dl kokt matvete
10 st. körsbärstomater
½ st. gurka
1 st. salladslök
 
 
  • Koka matvetet eller använd gårdagens rester.
  • Låt kräftstjärtarna rinna av om de legat i lag.
  • Skölj salladen, torka den.
  • Skölj och gör mindre bitar av tomaterna, gurkan och salladslöken.
  • Blanda allt i en skål eller servera kräftstjärtarna vid sidan om.
  • Gör en dressing på crème fraiche, vitlök, salt och peppar.
  • Servera salladen med vitlöksdressingen och ev. bröd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0