Chili

Chili (2 personer)

200 gram köttfärs
1 st. burk vitabönor i tomatsås
½ st. burk krossade tomater
½ st. gul lök
½-1 msk paprikapulver
lite chili
en skvätt soja
peppar
1 msk rapsolja

  • Skala och hacka lök och chili.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Fräs löken snabbt.
  • Tillsätt köttfärsen och bryn den.
  • Krydda med chili, soja, paprikapulver och peppar.
  • Häll i de krossade tomaterna, låt koka upp.
  • Tillsätt de vita bönorna, rör om och låt allt bli varmt.
  • Smaka av och krydda ev. mer.
  • Servera med sallad, bröd och/ eller nachochips.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0