Filodegsknyten med fetaost och spenat

Filodegsknyten med fetaost och spenat (8 st.)

Ett paket med filodegsark
150 gram fetaost 
40 gram färsk bladspenat 
2 st. ägg
½ st. purjolök
1 msk rapsolja
salt
svartpeppar

  • Skär purjolöken tunt och stek den mjuk i olja.
  • Tillsätt grovhackad spenat och fräs någon minut.
  • Krydda med salt och svartpeppar.
  • Vispa upp ett ägg och smula ner fetaosten.
  • Blanda ner den stekta purjolöken och spenaten.
  • Dela filodegsarken i bitar som är ca 1x2dm.
  • Lägg en dryg msk fyllning i mitten och vik ihop till ett paket, det blir ca 8 st. filodegspaket.
  • Knäck det sista ägget, vispa upp och pensla ovansidan paketen.
  • Grädda på bakplåtspapper mitt i ugnen i 200 grader i ca 10-13 minuter, eller tills paketen fått fin färg.
  • Servera med parmaskinka och grönsaker.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0