Köttfri måndag

Wokad nudelsallad (2 personer)
 
2 st. portioner äggnudlar
3 dl sojabönor
En bit vitkål
½ st. gul lök
½-1 st. chili
2 msk vatten
1 msk rapsolja
salt
peppar
  • Koka nudlarna efter anvisningen på förpackningen.
  • Skölj och strimla vitkålen.
  • Skala och skär löken.
  • Finhacka chilin.
  • Hetta upp en wok/stekpanna med olja i.
  • Woka vitkål, lök och chili under omrörning.
  • Tillsätt lite vatten och sojabönorna. Woka under omrörning tills allt värmts upp.
  • Krydda med salt och peppar
  • Precis innan servering, lägg i nudlarna och sväng runt allt.
  • Servera, ät och njut!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0