Köttfri måndag
Wokad nudelsallad (2 personer)
2 st. portioner äggnudlar
3 dl sojabönor
En bit vitkål
½ st. gul lök
½-1 st. chili
2 msk vatten
1 msk rapsolja
3 dl sojabönor
En bit vitkål
½ st. gul lök
½-1 st. chili
2 msk vatten
1 msk rapsolja
salt
peppar
peppar
- Koka nudlarna efter anvisningen på förpackningen.
- Skölj och strimla vitkålen.
- Skala och skär löken.
- Finhacka chilin.
- Hetta upp en wok/stekpanna med olja i.
- Woka vitkål, lök och chili under omrörning.
- Tillsätt lite vatten och sojabönorna. Woka under omrörning tills allt värmts upp.
- Krydda med salt och peppar
- Precis innan servering, lägg i nudlarna och sväng runt allt.
- Servera, ät och njut!



Kommentarer
Trackback