Tonfisksallad

Tonfisksallad (2 personer)
 
1 st. burk tonfisk
2 st kokta ägg
2 dl kokt ris
2 dl blandning av gröna ärtor, sojabönor och majs
salt
peppar
  • Öppna tonfiskburken, häll bort vattnet eller oljan.
  • Skala äggen, skär dem i mindre bitar.
  • Är grönsakerna frysta? Koka upp vatten i en vattenkokare och häll över de frysta grönsakerna. Låt stå några minuter. Häll sedan bort vattnet.
  • Blanda tonfisk, ris och grönsaker.
  • Strö ev. över lite salt och peppar.
  • Lägg äggen på salladen.
  • Servera med en snabb dressing gjord på creme fraiche och chilisås.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0