Banan- och aronia mugcake med kvargfluff

Banan- och aronia mugcake(3-4 personer)

2 st. ägg
1 st. banan
4½ msk kokosmjöl
3 msk koncentrarad aroniasaft
3 msk kokosdryck
1½ tsk bakpulver
rapsolja
 
Kvargfluff
2 dl kvarg, naturell
2 msk honung
1 tsk mald vanilj
  • Skala och mosa bananen.
  • Knäck äggen i en skål.
  • Rör ihop alla ingredienser.
  • Smörj tre eller fyra mindre formar med lite rapsolja.
  • Klicka i smeten i formarna och mikra dem en åt gången i 1½ minut på max.
  • Blanda ihop kvargfluffen och servera med mugcaken.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0