Glutenfria semlor

Glutenfria semlor
 
4 dl mandelmjöl, går med annat mjöl
2 st. ägg
1 dl kvarg
25 gram smör 
2 tsk bakpulver
1 tsk mortlad/mald kardemumma
 
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Knäck äggen i en skål.
  • Blanda ägg, kvarg, smält smör (går att använda flytande margarin om man vill), mandelmjöl, bakpulver och kardemumma.
  • Klicka ut smeten i muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  • Låt svalna innan du skär av toppen, gröper ut och fyller dem med mandelmassa och grädde.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0