Kryddiga korvar med varm couscoussallad

Kryddiga korvar med varm couscoussallad (2 personer)
 
4 st. kryddiga korvar, gärna hög kötthalt
1 st. spetspaprika
½ st. zucchini
½ st. gul lök
1 st. tomat
50 gram salladsost
1/2 dl couscous + kokande vatten
1 msk rapsolja
1 msk paprikapulver
salt
peppar
 
  • Skölj och hacka paprika, zucchini och lök. 
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Fräs grönsakerna i några minuter, krydda med paprikapulver, salt och peppar.
  • Lägg couscous i en skål och häll kokande vatten över, låt couscousen svälla men rör om då och då.
  • Blanda ihop couscous och de stekta grönsakerna.
  • Skölj och dela tomaten i mindre bitar, blanda ner dem i salladen.
  • Snitta korvarna och stek dem på varje sida någon minut.
  • Smula salladsost över salladen precis innan servering.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0