Kryddiga korvar med varm couscoussallad
Kryddiga korvar med varm couscoussallad (2 personer)
4 st. kryddiga korvar, gärna hög kötthalt
1 st. spetspaprika
½ st. zucchini
½ st. gul lök
1 st. tomat
50 gram salladsost
1/2 dl couscous + kokande vatten
1 msk rapsolja
1 msk paprikapulver
salt
peppar
- Skölj och hacka paprika, zucchini och lök.
- Hetta upp en stekpanna med olja i.
- Fräs grönsakerna i några minuter, krydda med paprikapulver, salt och peppar.
- Lägg couscous i en skål och häll kokande vatten över, låt couscousen svälla men rör om då och då.
- Blanda ihop couscous och de stekta grönsakerna.
- Skölj och dela tomaten i mindre bitar, blanda ner dem i salladen.
- Snitta korvarna och stek dem på varje sida någon minut.
- Smula salladsost över salladen precis innan servering.


Kommentarer
Trackback