Vegetarisk lasagne med färska lasagneplattor
Vegetarisk lasagne med färska lasagneplattor
1 st. förpackning med färska lasagneplattor
1 st. burk grillad paprika
3 dl matlagningsgrädde
2 dl röda linser, konserverade
1 dl mjölk
1 dl riven ost
½ st. purjolök
peppar
Kokande vatten i en skål.
- Värm ugnen till 200 grader.
- Blanda ihop matlagningsgrädde och mjölk.
- Skölj och hacka purjolöken.
- Dela de grillade paprikorna i mindre bitar.
- Skölj linserna noggrant under rinnande vatten.
- Koka upp vatten med vattenkokaren, häll vattnet i en skål och lägg lasagneplattorna i vattnet.
- Häll lite gräddsås i botten på en ugnsfast form. Varva lasagneplattor med linser, lök, grillad paprika och gräddsås.
- Toppa med riven ost och peppar.
- Tillaga i ugnen i 10-12 minuter, eller tills lasagnen fått fin färg.
- Servera med en grönsallad.

Kommentarer
Trackback