Vegetarisk lasagne med färska lasagneplattor

Vegetarisk lasagne med färska lasagneplattor

1 st. förpackning med färska lasagneplattor
1 st. burk grillad paprika 
3 dl matlagningsgrädde 
2 dl röda linser, konserverade
1 dl mjölk
1 dl riven ost
½ st. purjolök
peppar

Kokande vatten i en skål.

  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Blanda ihop matlagningsgrädde och mjölk.
  • Skölj och hacka purjolöken.
  • Dela de grillade paprikorna i mindre bitar. 
  • Skölj linserna noggrant under rinnande vatten.
  • Koka upp vatten med vattenkokaren, häll vattnet i en skål och lägg lasagneplattorna i vattnet.
  • Häll lite gräddsås i botten på en ugnsfast form. Varva lasagneplattor med linser, lök, grillad paprika och gräddsås.
  • Toppa med riven ost och peppar.
  • Tillaga i ugnen i 10-12 minuter, eller tills lasagnen fått fin färg.
  • Servera med en grönsallad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0