Chokladmuffins
Glutenfria muffins efter önskemål från er sida.
Chokladmuffins
2 dl mandelmjöl (kan bytas ut mot valfri mjölsort)
1 dl kvarg
1 st. banan, gärna lite brunaktig för sötman
1 st. ägg
2 msk kakao
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
1 dl kvarg
1 st. banan, gärna lite brunaktig för sötman
1 st. ägg
2 msk kakao
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
- Värm ugnen till 200 grader.
- Skala bananen och mosa den i en skål.
- Knäck i ägget och rör om.
- Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
- Klicka ut smeten i små muffinsformar, fyll formarna till 2/3 ungefär.
- Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter, eller tills muffinsen är färdiga.
Muffinsen passar riktigt bra efter ett träningspass med en smoothie.

Kommentarer
Trackback