Chokladmuffins

Glutenfria muffins efter önskemål från er sida.
 
Chokladmuffins
 
2 dl mandelmjöl (kan bytas ut mot valfri mjölsort)
1 dl kvarg 
1 st. banan, gärna lite brunaktig för sötman
1 st. ägg
2 msk kakao
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Skala bananen och mosa den i en skål.
  • Knäck i ägget och rör om.
  • Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
  • Klicka ut smeten i små muffinsformar, fyll formarna till 2/3 ungefär.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter, eller tills muffinsen är färdiga.
Muffinsen passar riktigt bra efter ett träningspass med en smoothie.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0