Biffar med fetaost
Biffar med fetaost (2 personer)
300 gram färs
50 gram fetaost
50 gram fetaost
1 st. ägg
½ st. gul lök
½ st. gul lök
en klick smör
salt
salt
peppar
-
Knäck ägget i en skål och vispa upp det med en gaffel.
-
Finhacka lök.
-
Blanda färs, ägg och lök.
-
Salta och peppra efter smak.
-
Blöt händerna och forma biffar.
-
Gör en grop i biffen och fyll den med en bit fetaost.
-
Rulla till den och gör likadant med resten.
-
Hetta upp en stekpanna med smör i.
-
Stek biffarna tills de är färdiga.
-
Servera med kokt potatis och/eller stekt zucchini och blomkål.
Inget ströbröd? Ströbröd som fått svälla i vätska är väldigt vanligt i biff/köttbulle recept men absolut inget måste. Vill man kan man lika gärna köra utan, eller varför inte ha i kall kokt mosad potatis.

Kommentarer
Trackback