Biffar med fetaost

Biffar med fetaost (2 personer)
 
300 gram färs
50 gram fetaost
1 st. ägg
½ st. gul lök
en klick smör
salt
peppar
 
  • Knäck ägget i en skål och vispa upp det med en gaffel.
  • Finhacka lök.
  • Blanda färs, ägg och lök.
  • Salta och peppra efter smak.
  • Blöt händerna och forma biffar.
  • Gör en grop i biffen och fyll den med en bit fetaost.
  • Rulla till den och gör likadant med resten.
  • Hetta upp en stekpanna med smör i.
  • Stek biffarna tills de är färdiga.
  • Servera med kokt potatis och/eller stekt zucchini och blomkål.
Inget ströbröd? Ströbröd som fått svälla i vätska är väldigt vanligt i biff/köttbulle recept men absolut inget måste. Vill man kan man lika gärna köra utan, eller varför inte ha i kall kokt mosad potatis.
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0