Kycklinggryta med blomkål och purjolök
Kycklinggryta med blomkål och purjolök (2 personer)
1 st. burk kokosmjölk
2 st. kycklingfiléer
½ st. litet blomkålshuvud
1 st. liten majsburk
10 cm prujolök
1 msk rapsolja
½ msk curry
½ msk paprikapulver
salt
peppar
2 st. portioner nudlar
- Skär kycklingen i mindre bitar.
- Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen i oljan.
- Skölj och dela blomkålen i mindre bitar.
- Skölj, skala och hacka purjolöken.
- Häll ur vätskan från majsen.
- Tillsätt blomkål, majs och purjolök samt curry och paprikapulver till kycklingen. Stek några minuter.
- Häll ner kokosmjölken, salta och peppra. Låt koka i några minuter.
- Smaka av, krydda ev. mer.
- Servera kycklinggrytan med nykokta nudlar.


Kommentarer
Trackback