Currysoppa med persiskt bröd
Currysoppa med persiskt bröd (2 personer)
1 st. burk kokosmjölk
1 st. portion äggnudlar
1 st. liten blomkål
1 st. broccoli
1 st. gul lök
1 msk rapsolja
1-1½ tsk curry
salt
1 st. portion äggnudlar
1 st. liten blomkål
1 st. broccoli
1 st. gul lök
1 msk rapsolja
1-1½ tsk curry
salt
- Skala och hacka löken.
- Skölj och dela bomkål och broccoli i små bitar.
- Hetta upp en kastrull med olja i.
- Fräs lök, blomkål och broccoli snabbt.
- Tillsätt curry och salt, fräs runt.
- Häll i kokosmjölken.
- Bryt nudlarna i mindre bitar, lägg dem i kastrullen.
- Låt koka tills nudlarna är mjuka.
- Servera med ett gott bröd.
Jag hade turen att Guljan bakat persiskt bröd och det passade superbra till soppan.


Kommentarer
Trackback