Gluten- och mjölkfria miniplättar

Gluten- och mjölkfria miniplättar

6 dl sojadryck
3 st. ägg
3 dl kokosmjöl
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
ev. mer rapsolja till stekningen
  • Blanda sojadryck, ägg, kokosmjöl, olja och bakpulver väl i en bunke.
  • Rör om tills smeten är slät.
  • Hetta upp en stekpanna, gärna ett plättlagg för småplättar.
  • Vill du kan du ha i lite mer olja innan du steker plättarna så fastnar de inte i stekpannan.
  • Grädda plättarna några minuter på varje sida.
  • Dela och gröp ur några kiwin. Mixa dem till en slät sås.
  • Servera med kiwikräm och soja- eller havregrädde.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0