Stekt råkostsallad

Stekt råkostsallad (2 personer)

2 dl kokt quinoa
2 st. morötter
1 st. liten burk majs
1 st. påse sockerärtor
½ st. lök
3 msk turkisk yoghurt
1 tsk sambal oelek
en skvätt olja
salt
peppar

  • Skala och riv lök och morötter grovt.
  • Häll bort vätskan från majsen.
  • Hacka sockerärtorna.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i och fräs ihop lök, morötter, majs, sockerärtor och quinoa i några minuter.
  • Salta och peppra.
  • Blanda turkisk yoghurt med sambal oelek och servera tillsammans med den stekta råkostsalladen. 
Ibland missar man att fota maten men vad gör det när min medhjälpare kan pryda omslaget. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0