Midsommarsmulis som är gluten-, laktos- och mjölkfri

Midsommarsmulis
 
2 dl havregryn (rent)
1½ dl kokosmjöl
1 dl socker
1 dl rostade mandelflan
125 gram smör/margarin (laktos- och eller mjölkfritt)
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Blanda havregryn, kokosmjöl och socker i en bunke.
  • Smula ner smöret/margarinet.
  • Arbeta ihop allt tills du fått en smulig deg.
  • Fördela smulet i en pajform.
  • Strö mandelflanen över.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 5-7 minuter eller tills pajen fått lite fin färg.
  • Servera med jordgubbssylt och grädde.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0